Grootste mantelafdeling van Nederland!

Grootste mantelafdeling van Nederland!

PRACHTIGE MANTELS


Met de winter in aantocht is meer dan ooit belangrijk dat u een fijne, warme jas gaat dragen! Met trots laten wij u weten dat we de grootste keus van Nederland hebben op onze speciale afdeling op de 1e etage.

Voor alle gelegenheden vindt u bij ons een passend model, of u nu lekker met de hond uitgaat of u bent gekleed voor een avond naar het theater of voor een drankje op het buitenterras.

In ons assortiment vindt u de mooiste merken zoals: Max Mara, Parajumpers, Cinzia Rocca, Peutery, Creenstone, Gil Bret en vele anderen.

Om uw bezoek extra aantrekkelijk te maken krijgt in de week van 14 tot en met 21 oktober bij aankoop van een jas een prachtige shawl cadeau!

Uiteraard bieden wij u nog steeds de mogelijkheid op afspraak bij ons te winkelen en indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze prive parkeermogelijkheid achter de zaak. Dit alles om u zo veilig en exclusief mogelijk te kunnen ontvangen.

We verheugen ons enorm op u de komende tijd weer in onze mooie zaak te kunnen begroeten.

Al bijna 125 jaar is Modehuis Peeters trots op haar loyale klanten en medewerksters. Ook in deze bijzondere periode staan wij voor u klaar.


Harry en Marleen Michielsen
Team Peeters Eindhoven

< terug naar het overzicht